Sztárok

Újabb örökös bukkant fel Klapkáéknál

Az Aranyember unokája huszonnyolc évig nem kereste a családot.

Újabb potenciális örökössel bővült az eddig is meglehetősen kiterjedt Klapka család. A harmincéves fiú ráadásul ifjabb Klapka György gyermeke, akit apja ki akart zárni végrendeletéből. Csak hogy teljesen brazil szappanoperára hajazzon a történet: ifjabb Klapka édesapja titkárnőjével szűrte össze a levet harminc éve.

„Az öreg titkárnője volt a Klapka Telepen, nagyon helyes, csinos, copfos, szőke lány volt. Jól emlékszem rá. Huszonnyolc éve a fiú anyja tényleg mondta nekem, hogy terhes, de arra jutottunk, nem állunk készen arra, hogy közösen neveljünk fel egy gyermeket, hiszen nem volt tervezve. Közös döntést hoztunk, én pedig kerestem orvost, és a műtét költségeiről is gondoskodtam, de úgy tűnik, az utolsó pillanatban nem tudta megtenni” – mondta Klapka a Blikknek.

A legújabb Klapka fiú DNS-teszttel bizonyította származását. Mégis azt állítja, nem a pénzre hajt, és még egy nyilatkozatot is aláírt, melyben lemond örökségéről. Nyilván csak fatális véletlen, hogy apjáék most adták el egymillió euróért a Klapka Üzletházat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top