Sztárok

Tovább nyomoznak VV Aurelio ellen

Meghosszabbították a nyomozást az egykori valóvilágos emberrablási ügyében. Aurelio durva büntetéssel nézhet szembe.

Még tavaly ősszel lophattak el egy köteg pénzt Aureliótól egy Baja melletti falu kocsmájában. A valóságshow-hős nagyon kiakadt, szerinte „Pesten ez sose történik meg”, ezért haverjaival a kezébe vette az ügyet.

aurelio

Elvileg megtalálták a férfit, aki elvehette a pénzt, betuszkolták egy autóba, és ismeretlen helyre vitték. „Kocsikkal, késekkel, valaki még azt is mondja, vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba, és elvitték valahova” – mondta a kocsmáros. Mindezt tanúk előtt sikerült megtenniük a felbőszült igazságosztóknak. Természetesen már a rendőrség is nyomoz, és Aurelio akár 15 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják.

Egyelőre mindenki szabadlábon védekezik, és a rendőrség sem kapkodja el a dolgot, ugyanis újra meghosszabbították az Aurelio elleni nyomozást, írja a Blikk. Leghamarabb ősszel születik döntés, bíróság elé kerül-e az ügy. Ha igen, és Aureliót bűnösnek találják, a korábbi 14 hónapot is hozzácsapják büntetéséhez, amelyet kábítószer birtoklásáért kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top