Sztárok

Teljesen váratlanul kirúgta az RTL Klub A tanár főszereplőjét

Ubrankovics Júlia Amerikából tért haza a sorozat kedvéért, és októberig nem is vállalt más munkát a promóciós feladatok és a második évad miatt, az Index szerint azonban az újabb forgatások megkezdése előtt váratlanul megvált tőle a csatorna.

Nagy sikert aratott a közönség körében, és a kritikusoknál is jól szerepelt az RTL Klub német licenc alapján készülő sorozata, A tanár, amiben Nagy Ervin és Anger Zsolt mellett a női főszereplőnek, Ubrankovics Júliának is komoly szerepe volt. Az Amerikában dolgozó színésznő kifejezetten a sorozat miatt tért haza, és promóciós elfoglaltságai, illetve az újabb forgatások miatt egészen októberig nem is vállalt más munkát, az Index információi szerint azonban a csatorna alig néhány héttel a második évad gyártásának megkezdése előtt váratlanul megvált tőle. 

Ubrankovics Júlia a lapnak azt mondta, többször is saját költségén repült haza népszerűsíteni A tanárt vagy éppen utószinkronokat készíteni, de ezt örömmel tette, mert imádott részt venni a munkában, és boldog volt, hogy újra itthon játszhat. Elmondása alapján biztosnak tűnt a szerepe a második évadban is, amelyet az Index információi szerint július 23-án kezdenek forgatni, néhány hete azonban zárt ajtók mögött közölték vele, hogy bár szakmai kifogásaik nincsenek, sőt elégedettek voltak vele, a továbbiakban nem tartanak igényt a munkájára. 

A csatornát az Index és a Blikk is megkereste a történtetekkel kapcsolatban, a válasz lényege mindkét esetben az volt, hogy A tanárral kapcsolatban egyelőre semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem tettek, de amint lesz a nyilvánosságnak szánt információ a sorozatról és a szereplőkről, arról értesíteni fogják a sajtót is.

A tanár első évadának utolsó részét május végén adta le az RTL Klub, az epizód a csatorna tájékoztatása szerint rekordot döntött 690 ezres nézettségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top