Sztárok

Már kész egy új kapcsolatra Jaksity Kata

Az ATV műsorvezetőjének szüksége volt a másfél éves gyászidőszakra. A csalódástól függetlenül továbbra is hisz a partnerkapcsolatban.

Jaksity Kata túl egy fájdalmas váláson – 22 évnyi házasság után vált el férjétől, 3 gyermeke apjától – úgy érzi, újra nyitott egy kapcsolatra – írja a Bors. A műsorvezető mindent megtett, mégsem tudta megmenteni a házasságát, mára azonban feldolgozta a szakítást.

Most sikerült eljutnunk a volt párommal egy nagyon korrekt viszonyig, és a gyermekeink érdekében igyekszünk normálisan élni. Ez az út rögös volt, sok súrlódással és kompromisszummal járt, de jobb a viszonyunk, mint a házasságunk utolsó szakaszában

– árulta el.

 

Abel ma 20 ❤ #myson #20yearsold #happybirthday

Kata Jaksity (@jaksitykata) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2018, időpont: 1:31 (PDT időzóna szerint)

Elmondása szerint a válás után bezárkózott, újra kellett építenie a világát. Nem akart felelőtlenül beleugrani egy olyan viszonyba, melyre lelkileg nem volt felkészülve. Ugyan sok férfi kíváncsiságát felkeltette, de ő mégsem fogadta a közeledésüket, nem kívánt randevúzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top