Sztárok

Alsógatya, hát az nem volt Schobert Norbi templomi esküvőjén

Müzligyárat venni indult, és meglepetésesküvőbe csöppent Schobert Norbi. Rubint Rékát végül úgy vette el, hogy nem volt rajta alsónadrág.

Példaértékű románc Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata, a Pénzt vagy éveket aktuális adásában Réka a meglepetésesküvőjükről osztott meg pikáns részleteket. Mint kiderült, Norbinak mindig nagy vágya volt, hogy kismamaként vezesse oltár elé Rékát, és a házassági évfordulójukon Réka épp terhes volt. Rubint remekül megszervezte a dolgot, hogy Schobert ne tudja, hova megy, egy közös barát hívta fel a fitneszgurut, hogy van egy eladó müzligyár Kecskeméten, le kéne menni, hát el is indultak, de közben „telefonált a müzligyár tulajdonosa”, hogy Lajosmizsén várja őket, kb. félúton. A templom előtt volt a találkozó, Norbi papucsban és pólóban volt, meg egy bermudában – végtére is nem tudta, hogy a saját egyházi esküvőjére megy. 

Volt rajtad alsógatya legalább? 

– kérdi a kíváncsi Kasza Tibor, mire Norbi közli, hogy nem volt. Ugyanez élőszóban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top