Sztárok

Együtt sírt Csobot Adél és Istenes Bence

Istenes Bence mesélt második gyermeke érkezéséről. Természetesen most is ott volt Csobot Adéllal a szülőszobán.

A hétvégén megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke, aki az Ádin nevet kapta. A ritka férfinév jelentése finom és kedves. Istenes Bence most is ott volt a szülőszobán, csakúgy, mint Nátán születésénél. „Természetesen apás szülés volt, ahogy az első alkalommal, úgy most is ott lehettem Adél mellett ezekben a csodálatos pillanatokban. Szerencsére minden simán és gyorsan ment, mégis együtt sírtunk, amikor végre a kezünkben tarthattuk a második kisfiunkat. Külön öröm, hogy Nátán is óriási szeretettel fogadta a kistesót” – mesélte Istenes Bence a Blikknek.

Természetesen apás szülés volt, ahogy az első alkalommal, úgy most is ott lehettem Adél mellett ezekben a csodálatos pillanatokban. Szerencsére minden simán és gyorsan ment, mégis együtt sírtunk, amikor végre a kezünkben tarthattuk a második kisfiunkat. Külön öröm, hogy Nátán is óriási szeretettel fogadta a kistesót – mesélte Istenes Bence

A kisbaba és az anyuka is jól vannak, olyannyira, hogy vasárnap már el is hagyhatták a kórházat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top