Sztárok

Vasvári Vivien igent mondott az RTL Klubnak

Vasvári Vivien az RTL Klub képernyőjén tűnik majd fel a népszerű vetélkedőben. Vajon tényleg ő és Fecsó lesznek a Nyerő Páros?

Az idei évadban is sztárpárok mérik össze kreativitásukat és kitartásukat, néha talán a kapcsolatukat is próbára téve a Nyerő Párosban. Ott lesz többek között a korábban a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című realityjével befutott Vasvári Vivien és férje, Fecsó is.

„Akkor érkezett a megkeresés, amikor az Egyesült Államokban voltam a kisfiam születése miatt, ám már akkor tudtam, hogy igent mondok. Izgalmas, hogy ilyen formában is megmutathatjuk magunkat Fecsóval, és hiszem, hogy a végén mi leszünk az igazi »nyerő páros«. Az erőnlétünkkel biztos nem lesz baj, Fecsó is rengeteget edzett, úgyhogy nem lehet gond. Persze, azoknál a kérdéseknél, amelyek azt firtatják, milyen jól ismerjük egymást, érhetnek meglepetések, de emiatt kár lenne előre izgulni” – árulta el Vasvári Vivien a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top