Sztárok

Vujity Tvrtko útravalót írt Weisz Fanninak – drámai sorok

Vujity Tvrtko közösségi oldalán osztott meg egy hosszú, de nagyon szívhez szóló levelet Weisz Fanninak, amolyan útravalóként. Sok minden kiderül Tvrtko üzenetéből.

Vujity Tvrtko is együtt ünnepelt Weisz Fannival a nagy napján, amiről fotót is megosztott. A műsorvezető közösségi oldalán hosszan taglalja közös múltjukat Weisz Fannival és édesanyjával, de kitér a kialakult helyzetere is, ami az anyja-lánya konfliktust illeti:

„A kommunikációban bizony valami nagyon elcsúszott. A múltban összehoztam egy találkozót anya és lánya között. Négyszemközti volt, illetve velem együtt hatszemközti. A tényen kívül semmilyen részletről nem írok, ahogy nem is beszéltem róla soha, senkinek. Az a beszélgetés, az ott elhangzottak ugyanis – bármennyire is én szerveztem a találkozót – csak rájuk tartoznak. Mindössze azt akartam ezzel érzékeltetni, hogy hitem szerint nincs az a helyzet, amelyet értelmes párbeszéddel ne lehetne méltó módon kezelni, vagy ha úgy adódik, lezárni. Én – örök optimistaként – azon leszek, hogy ez most is sikerüljön.

Vujity Tvrtko, weisz fanni

Fotó: Vujity Tvrtko/Facebook

Sok most a sérelem, sok az indulat. Két külön-külön értékes ember nem találja a közös hangot. Az az ember vagyok, akit Fanni keres, s aki bármikor felhívhatja Ágnest, akivel sokat beszélgetek. Ha egyszer majd úgy döntenek, hogy szeretnék újra azt a bizonyos találkozót, rajtam nem fog múlni, bármikor szívesen segítek. De ez az Ő döntésük kell hogy legyen” – írja levelében Vujity Tvrtko.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top