Sztárok

Puskás Peti: „Döbbenetes dolgokat tudok meg”

Puskás Petivel a VV9 egyik műsorvezetőjével beszélgettünk a valóságshow válogatóján, aki elárulta, számára miért izgalmas a ValóVilág.

Puskás Peti a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor után újabb nagy feladatot kapott az RTL Klubtól, hiszen Nádai Anikó mellett ő vezetheti a Való Világ 9. szériáját. Puskás Peti az NLCafe.hu-nak mesél arról, miért nagyon izgalmas neki a Való Világ powered by Big Brother.

vv9, puskás peti

„Ilyen típusú műsort még nem vezettem, de most már nagyon örülök, hogy vezetni fogom! Döbbenetes dolgokat tudok meg, és döbbenetes, hogy ezt elárulják az emberek! Nyilán ez az izgalmas benne, hogy különböző emberek, különböző közegekből idejönnek, és kiderülnek bizonyos történetek, emberi sorsok, amikkel aztán tudunk azonosulni. Ezért tudunk szimpatizálni olyan emberekkel, akikkel az utcán lehet, hogy elkerülnénk egymást” –mondta Puskás Peti a VV9 válogatóján.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top