Sztárok

Megható gesztus: posztumusz elismerést kapott Fábián Juli

A többi jelölt egy emberként mondott le Fábián Juli javára a legjobb női előadónak járól díjról.

Tavaly év végén, mindössze 37 évesen hunyt el hosszan tartó betegség után Fábián Juli. A fiatal énekesnő halála megrázta a zenésztársadalmat és a rajongókat is. Az elmúlt hónapokban több koncerttel adóztak az emlékének, nemrég pedig a Normafán is emlékhelyet kapott az idő előtt távozott énekesnő.

Tegnap este újabb gesztussal emlékeztek Fábián Julira, a 3. Petőfi zenei díj versenyén ugyanis az év női előadója kategóriában minden jelölt visszalépett a javára. Így Fábián Juli posztumusz kapta meg a díjat, melyet édesanyja és menedzsere vett át. Juli emlékére egy alapítványt is létrehoztak, ami a betegséggel küzdő előadóművészeket szeretné segíteni.

A kategória jelöltjei a Margaret Island-es Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Schoblocher Barbara a Blahalousianából és Sena voltak, akik közösen adták elő a Strand Fesztivál nagyszínpadán Fábián Juli Like a Child című dalát.

A további díjazottak között mások mellett Lukács Laci, Tátrai Tibor, a Wellhello és a Halott Pénz szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top