Sztárok

Kínai iskolába járhat Fábry Sándor lánya

Fábry Sándor egészséges tekintélytiszteletre nevelné a lányát, a poroszos oktatástól azonban irtózik. De úgy tűnik, talál megfelelő megoldást.

Fábry Sándor szinte sosem beszél a családjáról, de úgy tudni, hogy már lassan 20 éve együtt van a gyermeke anyjával, Zsuzsával. A kislányuk, Borbála 2011-ben született.

Abban a pillanatban, hogy van egy gyereked, akkor ezt már elgondolod. Hogy hol járjon iskolába, milyen nyelvet tanuljon, hogyan védd meg attól, hogy ne drogozzon, ne ragadjon be egy felrobbanó diszkóba, mégis kapjon valami megfelelő nevelést

– mondta el a Bors Extrának Fábry Sándor, aki gőzerővel keresi a megfelelő iskolát a lányának.

Fábry Sándor lánya kínai iskolába járhat

„Például a magyar–kínai két tannyelvű iskolával nagyon szimpatizálunk. Tehát ott nem az van, hogy annyira alternatív az oktatás, hogy ott áll a gyerek a tömb előtt, és majd eldönti, hogy aznap bemegy-e tanulni, vagy ha lelövi a tanárnőt, akkor a tanárnőt tartóztatják le. Nagyjából itt tartunk. A kínaiakban viszont van egy olyan egészséges tekintélytisztelet, ami nem azonos azzal a poroszos baromsággal, amit mi kaptunk, hogy tartsd az ujjad, kapsz egy körmöst!” – mondta a showman.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top