Sztárok

Gáspár Laci elképesztő átalakuláson ment át – előtte-utána fotó

Nem vitás, Gáspár Laci elképesztő formában van. A sok edzőtermi munka megtette jótékony hatását. Az X-Faktor mentora közösségi oldalán mutatta meg, honnan hova jutott.

Gáspár Laci kitartása példaértékű. Az egykori túlsúlyos énekesnek nyoma sincs.

„Hajnali 5 vagy fél 5 körül kelek, úgy, hogy a munkák miatt éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Ez lassan másfél éve így megy. Szigorúan betartom az edzéstervet, és a diétára is odafigyelek. Van egy célom, amit még nem értem el, de lépésről lépésre haladok felé. 20 évig voltam túlsúlyos, most végre élvezem az életet. Fiatalnak érzem magam, egészségesnek. Nem izzadok a színpadon, a forgatásokon is bírom a gyűrődést, remek érzés fittnek lenni. 2015-ben kezdődött minden, akkor láttam magam a tévében, és eldöntöttem, hogy változtatok. Ignácz Attila segít a fejlődésben, ő a személyi edzőm, nagyon hálás vagyok, nélküle nem ment volna. De ahogy mondtam, nincs megállás” – mondta Gáspár Laci a Blikknek.

A szeretet él! ❤️ #aszeretetél

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Hogy nézett ki korábban? A linkre kattintva megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top