Sztárok

Janza Kata: „Megküzdöttem vele, de már én is imádom”

Néhány napra el tudott menni Janza Kata a párjával, és úgy érzi, sikerült feltöltődnie, ami pedig legalább ennyire fontos: a kapcsolatának is jót tett a kettesben töltött idő.

Rengeteget fellépésük volt a nyáron, most szeptembertől pedig gyakorlatilag ki sem jönnek a próbák miatt a színházból, ezért is örül Janza Kata, hogy a párjával, Pesák Ádámmal nemrég elutaztak.

Janza Kata és Pesák Ádám (fotó: smagpictures)

Az nagyon fontos, hogy az ember pár napra el tudjon szökni. Meg hát az a szerencsés helyzetem van, hogy nyáron a Budapesti Operettszínház kivonul általában szabadtérre, a szegedi Dóm térre, Bajára, és ez nekünk félig-meddig kicsit nyaralás is. Ugye Ádámmal sokszor vagyunk egy darabban, és szegeden nézni a csillagos ég alatt a Tisza-parton a nyári estéket, az fantasztikus dolog. Aztán pár napra el is tudtunk szökni kettesben, ami nagyon kellett.

A Mokkában ennél több részletet nem árult el, de az a beszélgetés alatt egyértelmű volt, hogy Janza Kata most ismét boldog, és nagyon jó periódusban van. Annak ellenére, hogy a nagylánya, Janka az egyetemen tanul és ő a háttérországa, valamint hogy a fia ötödikesként most extra figyelmet igényel. A velük töltött idő a legfontosabb a színésznő számára, és bármennyire fáradt is a próbák, fellépések után, nem szeretné, ha ezt otthon éreznék rajta. Pedig az utóbbi időben, amikor az Apáca show premierjére készült, az különösen megterhelte. Azt mondja, ilyen nehéz feladata még sosem volt, mert sokáig nem tudott azonosulni a rá kiosztott szereppel. 

„Azt kell hogy mondjam, mindenkinek tökéletesen lettek kiosztva a szerepek, én egy kicsit megküzdöttem ezzel a zárdafőnökasszonnyal, de mostanra rátaláltam. Az igazságára, a bölcsességére, amit ebben a szerepben meg lehetett találni, És azt kell mondanom, hogy most már én is imádom ezt a szerepemet. Talán egy új oldalamról mutatkoztam most meg.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top