Sztárok

Rács mögött marad Pásztor Anna zaklatója

Súlyos ítéletet hozott a bíróság a férfi ügyében, aki késsel akart Pásztor Annára támadni az énekesnő koncertjén.

Csak a hatóságok higgadt és szakszerű munkájának köszönhető, hogy Pásztor Anna zaklatója nem tudta beváltani fenyegetéseit az Anna & The Barbies nyári koncertjén. Mint megírtuk: a férfi hónapok óta bombázta fenyegető üzenetekkel az énekesnőt, majd késsel a cipőjében próbált meg bejutni a Budapest Parkba, hogy végezzen Pásztorral.

A férfit szerencsére sikerült lekapcsolni anélkül, hogy bárki megsérült volna, de Pásztor Anna az eset után testőröket fogadott, és a hírek szerint mostanában egy tapodtat sem mozdul nélkülük. Az énekesnő egyaránt aggódik saját és családja életéért.

Egy darabig azonban nyugodtan alhat: a bíróság ugyanis döntött a férfi előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye, írja a Blikk. Állítólag Pásztor Anna zaklatója kiválóan érzi magát a börtönben, szóval ez lehet, hogy egy kicsit mindenkinek jó hír.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top