Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Bors: Weisz Fannit megütötte a férje

A lap szerint nyilvános helyen, vendégségben emelt kezet férje Weisz Fannira.

Nem csitul a botrány Weisz Fanni körül. A siket modell pár napja keményen beszólt édesanyjának a tévé képernyőjén keresztül, amiért folyamatosan a nyilvánosság előtt támadja kapcsolatát. Léránt Ágnes szerint Fanni férje elszigeteli lányát a külvilágtól, és ő csak vissza szeretné kapni gyermekét.

A Borsnak hasonlóan nyilatkozott Fanni gyermekkori barátnője is, a szintén hallássérült és szintén modell Szabadi Diána. „Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót” – mondta a lány, aki 15 éves kora óta ismeri Fannit.

Szabadi egy meghökkentő történetet is elmesélt egy évvel ezelőttről. „Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt? – jelelte Petinek. Nagyon furcsa és felháborító volt ez a viselkedés” – közölte a modell.

A Bors cikkéből nem derül ki, megkeresték-e Weisz Fannit vagy férjét, hogy kommentálják a modell barátnőjének szavait, így az ő álláspontjuk egyelőre nem ismert az ügyben.

Címlap

top