Sztárok

Ariana Grandét hibáztatják exe, Mac Miller haláláért

A 26 éves rapper, Mac Miller az első hírek szerint drogtúladagolás miatt halt meg. Rajongói most volt barátnőjét, Ariana Grandét hibáztatják a haláláért.

Azután, hogy péntek délután kiderült, hogy volt barátja, a 26 éves rapper, Mac Miller meghalt, Ariana Grande mára letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán. Az énekesnő minden bizonnyal azért döntött úgy, hogy senkit nem enged hozzászólni a közzétett képeihez, mert exe rajongói őt kezdték el hibáztatni a rapper halála miatt.

Mac Miller az első hírek szerint vélhetően drogtúladagolás miatt halt meg, de bővebbet ezen túlmenően egyelőre nem tudni. Annyi biztos, hogy Miller évek óta küzdött a függőségével, Ariana Grande, akivel májusban szakítottak, ugyancsak a függőséget jelölte meg a szakítás legfőbb okaként.

A rapper rajongói egyébként nem csak Ariana Grande Instagram-oldalán, de a Twitteren is zaklatni kezdték az énekesnőt. Többen viszont éppen amiatt akadtak ki, hogy mennyien hibáztatják az őt egy drogfüggő halála miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top