Sztárok

Balázsovits Edit Alföldi Róbertről: „Az emberek elválnak időnként egymástól”

Köztudott volt, milyen szoros Balázsovits Edit és Alföldi Róbert kapcsolata, ezért is volt meglepő, hogy egyszer csak véget ért. Most a színésznő mesél erről az időszakról.

Ábel Anita Storyjából derült ki, hogy Balázsovits Edit hogyan élte meg, amikor megszakadt a kapcsolata Alföldi Róberttel. A páros legendás barátságáról annak idején mindenki tudott, arról viszont most először lehet olvasni, hogy ez már csak emlék. 

„Az emberek elválnak időnként egymástól. Én azt hittem, hogy a barátok nem, de igen, azok is. Szeretettel gondolok rá, mert nagyon sokat köszönhetek neki, fantasztikus partnerem volt a színpadon, és nagyon jó előadásokban rendezett”  mesélte a színésznő a Story magazinban megjelent cikkben, amelyből az is kiderült, hogy annak idején Alföldi volt az esküvői tanúja is. 

Balázsovits Edit a Kincsem bemutatóján (fotó: Schumy Csaba)

„Igen, úgy látszik, ennek a kapcsolatnak volt egy eleje meg egy vége. Ha összefutunk, nagyon örülünk egymásnak, de ennyi.”

Nem ez az egyetlen csalódás, ami megváltoztatta Balázsovits Editet. Gyerekkori sérelmekről és a mostani életéről is sokat elárult a cikkben. 

A Story magazinban megjelent Ábel Anita Story-ja, amelyben Balázsovits Edittel beszélgetett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top