Sztárok

Ismerős szerepben tér vissza Trokán Péter

Októbertől új sorozatban láthatjuk esténként Trokán Pétert, a Szomszédok sztárját.

Trokán Péter végigdolgozta az elmúlt nyarat, alig pár hónap alatt ugyanis leforgatott egy filmet és egy hosszú, hatvanrészes sorozatot is. Ez utóbbi 200 első randi címen fut október 1-től a Viasaton, száz százalékig magyar produkcióként. A 72 éves Trokán Péter – aki tavaly lett nagyszülő – ismerős szerepet fog játszani.

Trokán Péter ezen a nyáron kevesebbet horgászhat
MTI Fotó: Komka Péter

„Érdekes, hogy az általam alakított karakter mennyire eszembe juttatja a fiatalkori apaságomat! Hiszen ezt nem tanítja senki, ezt mindenkinek magának kell átélnie, megtapasztalnia. Forgattunk olyan részeket, amikor vitatkozunk azon a szerepbeli lányommal, hogy orvos legyen, mint az apja, ő pedig, mivel jó lány, belemegy, de valójában nem ezt akarja. Nekem is sokszor feltették a kérdést, mit szóltam, amikor a lányaim, Anna és Nóra is a színészi pályára léptek. Hát, az édesanyjuk dobott egy hátast, én pedig ugyanazt mondtam, mint most a sorozatban: édes lányom, mindegy, mit teszel, a lényeg, hogy boldog légy” – fejtegette Trokán a Blikknek.

„A legfontosabb kérdés, észreveszi-e egy szülő, hogy a gyereke már felnőtt” – tette hozzá a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top