Sztárok

Kulcsár Edina beszorult egy vécébe

Egy másikba viszont nem. Dupla nullás történet a várandós Kulcsár Edinától.

Kulcsár Edinának fő erénye a természetessége, és hogy nem arra használja közösségi felületeit, hogy csak kreált képekkel szórakoztassa a követőit. Oldala dugig van természetes helyzetekkel, egy-egy szinte cikisnek mondható pillanatot pedig oly kedves öniróniával oszt meg, hogy nem lehet nem szeretni. Tessék, itt ez a sztori: 

Ez egy furcsa kedvenc képem. Igazából, ha úgy tűnne valakinek, hogy éppen beragadtam egy ici-pici wc-fülkébe… na akkor nagyon jól gondolja:) 

És hozzá a fotó: 

Azt hitted, hogy ezzel vége? Kulcsár Edinának hatalmas a pocakja, hamarosan szülni fog, hát mikor osszon meg nagy hasat. 

Tegnap este mutattam nektek egy képet. ( A wc-be szorulósat) Sokan kérdezitek kommentben, hogy hol a pocakom, mert nem látjátok. Ugyanezen a napon, természetesen jártam más mellékhelyiségben is (ahova befértem), szóval megnyugtatásképpen, gondoltam, megmutatom ezeket is. Itt egyébként éppen a hajamat fotóztam, de azért a pocakom is látszik. 

Fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top