Sztárok

Ülj le, eláruljuk, mennyit keres Dzsudzsák Balázs

Megszellőztették Dzsudzsi fizetését. Nem árulunk zsákbamacskát: legtöbben egész életünkben nem kaparunk össze ennyi pénzt.

Tegnap írt alá új klubjához Dzsudzsák Balázs. A várakozásokkal ellentétben nem sikerült egy európai topcsapattal megegyeznie, ezért az Egyesül Arab Emirátusokban marad, az Al-Ittihad Kalba színeiben fogja rúgni a bőrt a következő szezonban.

View this post on Instagram

3x 🏆🥇🙏

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

Dzsudzsák iparági pletykák szerint minimum 2,2 millió eurót, azaz több mint 700 millió forintot kereshet egy év alatt a sárga mezben.

A Blikk szerint a magyar labdarúgót csak a pénz motiválta, mikor csapatot keresett. Dzsudzsák tárgyalt a Videotonnal és több holland első osztályú csapattal, de ezek a klubok fizetési igényének csak a töredékét tudták volna felajánlani.

A Fortuna Sittarddal elég előrehaladott tárgyalásokat folytatott Balázs, a szurkolók szinte biztosra vették a magyar szélső érkezését. Aztán eléggé berágtak, mikor Dzsudzsák a Kalbánál kötött ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top