Sztárok

Elkezdődött Hosszú Katinka válása, kétmilliárd forint a tét

Állítólag Shane Tusup két ügyvédet is fogadott, ami arra utalhat, hogy nem elégszik meg az 50-50 százalékkal.

Elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon. A tét hatalmas, mivel a kétmilliárd forintra becsült közös vagyon, az Iron Corporation Kft. és az Iron Aquatics úszóklub elosztásáról szól – írja a Bors a hot! magazin nyomán.

Az ügy bonyolultsága miatt a tárgyalássorozat akár három évig is elhúzódhat. Állítólag Shane Tusup két ügyvédet – egy amerikait és egy magyart – is felfogadott, ami arra utal, hogy az 50-50 százalékos részesedés helyett nagyobb vagyont szeretne magának.

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2016-ban (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Egy ügyvéd szerint ha a háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem kötött házassági szerződést a férjével, bármi megtörténhet. Shane ügyvédeinek kell bizonyítaniuk, miért illeti meg az edzőt több pénz, mint Katinkát.

Ehhez tanúk meghallgatására is szükség lehet, de ha a bíró nem idézi be őket, sem Katinkának, sem Shane-nek nem kell megjelennie a tárgyalásokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top