Sztárok

Gyermeket vár Rezes Judit, Szabó Győző felesége

A színészházaspár második közös gyermeke jövőre érkezik, Rezes Juditnak pedig le kell adnia néhány színpadi szerepét.

Elképesztő bejelentést tett Rezes Judit és Szabó Győző: ismét bővül a család, méghozzá jövő februárban. A házaspár nemrég még házassági válságukkal került a hírekbe, de minden jel szerint sikerült átlendülniük a problémákon, és már a terhesség „félidejében” járnak.

„Ahogy minden kapcsolatban, nekünk is voltak hullámvölgyeink Judittal, de átgondoltunk sok mindent. Imádom a gyerekeket, van egy nagylányom és egy kisfiam, Misi. Két-három éve jutottunk arra, hogy így 48 évesen, utolsó körben, miért is ne jöhetne még egy kis tesó? Persze ebbe rengetegszer beleszólt a sok munka, úgyhogy annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt” – mondta Szabó Győző.

„Tervezett baba volt, és alig várjuk, hogy világra jöjjön. Vannak olyan előadások, amelyeket már csak azért sem lehet pocakkal eljátszani, mert teljesen másról szólnak, és nem lenne hiteles a darab várandós színésznővel, ilyen az Ithaka is. Úgyhogy december végéig leszek színpadon, és még van egy-két forgatási napom Gothár Péter Hét kis véletlen című filmjében is. A jövő évtől pedig a babavárásra koncentrálok” – tette hozzá Rezes Judit.

A színész megfogadta, hogy az új családtag érkezésével kevesebb munkát vállal, hogy jobban tudjon a családra koncentrálni, írja a Bors. Szabó Győző szerint eddig csodával határos volt, ha együtt tudott lenni a család, ami a színpadi szerepek, a reggeli rádiózás és az étteremvezetés mellett érhető is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top