Sztárok

A csodás haj titka (x)

Így formázzuk a hajunkat rongálás nélkül!

A hajápolás egy olyan hétköznapi dolognál kezdődik, mint a hajmosás. Nem mindegy, hogyan mossuk, és az sem, milyen módon és milyen eszközökkel formázzuk a hajzuhatagunkat. Lássuk az Euronics hajformázási tanácsait!

Indítsunk tiszta lappal!

Hiába vesszük meg a legdrágább samponokat, ha azokat nem használjuk helyesen. Hajmosáskor ugyanis a fejbőrt kell alaposan megtisztítani, a haj csak másodlagos. A fejbőr ujjbegyekkel történő átmasszírozása során eltávolíthatók a nemkívánatos piszkok, a balzsam és egyéb hajformázók maradványai. 

Fújjuk szárazra!

Hajunk egészségének megőrzésében fontos tényező a hajszárítás. Az első tudnivaló, hogy soha nem vizes hajjal kezdünk neki. Mielőtt forró levegőt zúdítunk rémült tincseinkre, töröljük a hajunkat szárazra, ezzel lerövidíthetjük a szárítás idejét. Legalább ilyen fontos, hogy csakis kiváló minőségű hajszárítót használjunk, amely ápoló funkcióval és hővédelemmel rendelkezik.

Csak az egyenes

Ha az egyenes utat választjuk, érdemes megfogadni néhány tanácsot, hogy elkerüljük a hajszerkezet roncsolódását.

·         A hajvasaló hőfokszabályozóját lehetőség szerint ne állítsuk maximumra!

·         Mindig szárazon vasaljuk hajunkat, hiszen a vizes haj maradandó károsodást szenvedhet!

·         Tartósabb lesz az egyenes hatás, ha a hajunkat már a szárításkor fésűvel kihúzzuk!

·         Válasszunk titánbevonatos vagy kerámialapos hajvasalót, teflont pedig inkább a konyhában használjunk.

Göndör-pöndör

A göndör fürtök szerelmeseinek sem árt odafigyelniük néhány dologra, hogy elkerüljék a madárfészek hatást.

·         Cseréljük le a hajkefénket fésűre, ami nem szedi szét a hullámokat és a loknikat!

·         Ha tartós csigákat szeretnénk, hajsütővel forrósítsuk fel a fürtöket, majd óvatosan csúsztassuk le róla, és csattal rögzítsük a tincseket, amíg kihűlnek.

·         Ha nagy volumenű hajzuhatagra vágyunk, válasszunk olyan hajformázót, melynek forgó keféje megemeli a hajtöveket, és elképesztően dús koronát varázsol.

·         A gyorsaság és kényelem híveinek találták ki az automata hajgöndörítőt, amely egyszerűen és pillanatok alatt felcsavarja a tincseket, és angyali loknikat varázsol pillanatok alatt.

Ha csillogó és egészséges hajkoronára vágysz, látogass el az Euronics webáruházba, vagy keresd fel országszerte elérhető üzleteik bármelyikét. Október 9. és 15. között a Kupon Napok keretein belül számos akcióval várnak, a Glamour napokon pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes szépségápolási termékek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top