Sztárok

Cinthya Dictator megmutatta ritkán látott anyukáját

Cinthya Dictator anyukáját csak pár percre láthattuk annak idején az Édes Életben, azóta sem nagyon szerepelt a lányával. Most mégis felkerült a sztárfotós Instagramjára.

Cinthya Dictator az utóbbi időben leginkább csak a saját közösségi oldalán építgeti magát, a tévés szereplés már háttérbe szorult, és nem is nagyon szeretne visszatérni ehhez az életvitelhez. A sztárfotós ettől függetlenül még mindig rengeteg extravangáns képet oszt meg, legutóbb például kopaszon pózolt a kamerának. Korábban azt mesélte, hogy ő sem annyira szeretett szerepelni, a szülei meg végképp, így csak pár percre láthattuk annak idején az anyukáját és apukáját. Most azonban előbbi egy kicsit többet is szerepelt Cinti közösségi oldalán

Cinthya Dictator anyukája akár a nővére is lehetne, a videóban még jobban látszik, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul a „mama” nagyon fiatalos is. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top