Sztárok

Dukai Regina pasijának át kell esnie pár rostán

Dukai Regina nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletével kapcsolatban, most azonban egy különleges alkalom miatt mégis sokat mesélt róla.

Dukai Regina becsülettel vezeti a közösségi oldalát, azonban nemrég mégis átvizsgálta a versenyhivatal, hiszen nem volt egyértelműen feltüntetve, hogy melyik poszt reklám, és melyik nem. Nos, ez az a felület, ahol a legtöbbet olvashatunk róla, hiszen nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletével kapcsolatban. Mivel egy napig majd a noizz.hu vendégfőszerkesztője lesz, így nekik azért elárult pár dolgot. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#szeretemhely 💋 #budapest #callascafe #sunday #weekend #coffee #smile #happy

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Dukai Regina meglepő ténnyel kezdte, hiszen nem tudtuk róla, hogy nincs rendben az egészsége. „A szívem sajnos megint éppen rosszalkodik” – mondta a lapnak a modell, valamint azt is elárulta, hogy zugevő, és még a szerelmi életéről is beszámolt.

Nincs típusom, és nem elég, ha valaki jóképű. Kell, hogy legyen valami plusz benne. Számomra nagyon fontos a humor, imádok nevetni, és a barátaim is. Ha nem megy át a rostán náluk, akkor nincs esélye. A családom és a barátaim egy nagy teszt, be kell tudnia illeszkedni. Szeretem, ha valaki mellett nő lehetek, ha nem én viselem a nadrágot, ha nem az enyém végre az utolsó szó

– mesélte Regi.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top