Sztárok

Kulcsár Edina elárulta: autóbalesetet szenvedett az édesanyjával

Egy régi baleset miatt az édesanyja hosszú évekig nem akart vezetni, de unokája érkezése után változott a helyzet.

Kulcsár Edina nagyon szeret vezetni, édesanyjának azonban évek óta könyörög, hogy szerezze meg ő is jogosítványt, de hajthatatlan volt.

Ennek komoly oka volt, ugyanis 15 évvel ezelőtt hatalmas autóbalesetet szenvedtek, amelyben Edina édesanyja súlyosan megsérült – árulta el az Instagramján a modell, aki nemrégiben anya lett.

A baleset óta Edina édesanyja fél az autóban, bár a lánya mellett biztonságban érzi magát. Most viszont, hogy unokája született, belátta, nagy segítség lenne, ha tudna vezetni. Ezért végre megtörtént a jég, és megszerezte a jogosítványt.

Kulcsár Edinának egyébként az elmúlt években több autóbalesete is volt. Tavaly – állítása szerint – egy tilosban parkoló autónak kicsapódott előtte az ajtaja, és mivel már nem tudott megállni, végighúzta a kocsit. Mivel egyik fél sem ismerte el a felelősségét, rendőrt hívtak.

2016-ban egy négyes karambol részese volt a szépségkirálynő. Akkor satuféket nyomott előtte egy másik autós, Edina pedig egy balesetet próbált elkerülni a fékezéssel. Szerencsére senki sem sérült meg, csak az autót kellett szervizbe vinni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top