Sztárok

Így nézhet majd ki Harry herceg és Meghan Markle gyereke

Egy ismert törvényszéki grafikus is elkezdte gyártani a skicceket az érkező trónörökösről.

Alighogy bejelentette a Kensington Palota, hogy Meghan Markle és Harry herceg első gyermeküket várják, máris elindultak a spekulációk az érkező trónörökös nevét és kinézetét illetően.

Most egy washingtoni törvényszéki grafikus, Joe Mullins is beszállt az érkező királyi utód külsejére vonatkozó jövendőmondásba. Mullins munkaidőben súlyosan károsodott holttestek, illetve hosszú ideje eltűnt gyerekek arcképének rekonstrukcióját végzi.

Szabadidejében pedig szívesen készít jósló rajzokat hírességek utódairól: a szülők vonásai alapján igyekszik megkonstruálni, várhatóan hogy fog majd kinézni a csemete. Tom Cruise és Katie Holmes gyerekét például egész ügyesen megrajzolta. Igaz, a kicsi lány lett, nem pedig fiú, de a rajzon látható kisfiú vonásaiban egyértelműen felismerhető Suri Cruise.

Mullins most azt mondja, ha Harry és Meghan utóda lány lesz, valószínűleg édesanyja barna szemét és fekete haját örökli majd, míg ha az érkező kisded fiú, akkor a kék szem-barna haj kombóra van a legnagyobb esély.

Mi azért reménykedünk benne, hogy a baba apukája szép, vörös fürtjeit örökli majd.

(Designtaxi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top