Sztárok

A teljes zenekar otthagyta a Wellhellót

Fluor és Diaz szerint eltávolodtak egymástól, a zenészek viszont azt állítják, Fluor megfenyegette egyiküket, és minősíthetetlenül viselkedett velük.

A Wellhello hangszeres szekciójából többen is jelezték a héten a Facebookon, hogy négy év után már nem tagjai a csapatnak. A Wellhello – azaz Fluor és Diaz – pár nap után tett ki egy közleményt, amit a Lángoló Gitárok vett észre.

A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások.
Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, »másfele változtunk«.

Az elválás gyakorlatilag a teljes hangszeres szekciót érinti, ráadásul hozzájuk csatlakozott a főhangmérnök és a monitorkeverős is.

A Wellhello nyilatkozata után a zenészek is megszólaltak az ügyben, és közleményt küldtek a Lángoló Gitároknak. Ebben azt írják, hogy október 12-én Fluor e-mailben kijelentette, hogy a vele egyet nem értőket – a volt szaxofonost, Bartók Mátét és gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart – be fogja perelni.

A zenekar szerint Fluor ezt követően az Akváriumban megtartott esti koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor SMS-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie

– írják a zenészek a közleményükben.

A formációt hatan hagyták el: Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Fotó: Facebook/Wellhello

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top