Sztárok

Fordulat a nemi erőszakkal gyanúsított Sylvester Stallone ügyében

Nem foglalkozik az ügyészség Sylvester Stallone állítólagos nemi erőszak ügyével, mert nincs elegendő bizonyíték a vádemeléshez.

Nem találtak elegendő bizonyítékot a nyomozás alatt, így a Los Angeles-i kerületi ügyészség úgy döntött, hogy nem emel vádat Sylvester Stallone filmsztár kilencvenes évekbeli nemi erőszak ügyében.

A kedden nyilvánosságra hozott ügyészségi dokumentumok szerint egy Santa Monica-i illetőségű nő általi feljelentésben megfogalmazottak a szövetségi állam törvényei szerint elévültek. Az áldozat 2017 novemberében vádolta meg azzal Silvester Stallonét, hogy szexuális erőszakot követett el ellene 1987-ben és 1990-ben, és tanúkat is felvonultatott.

Sylvester Stallone amerikai színész, rendező, miután átvette az életművéért neki ítélt díjat a második alkalommal megrendezett El Gouna Filmfesztiválon, a Kairótól mintegy 470 kilométerre, délre fekvő El Gounában 2018. szeptember 28-án (MTI/EPA/Mahmúd Ahmed)

„A tanúk azonban nem támasztották alá az áldozat állításait. És a nyomozás nem eredményezett további bizonyítékokat” – olvasható a dokumentumban.

Az amerikai színész ügyvédje útján kitartóan tagadta az ellene szóló vádat. Michelle Bega, Stallone képviselője kedden ezt ismét megerősítette.

A kaliforniai törvények szerint egy bűnügyet elkövetésétől számítva 10 éven belül tárgyalni kell, különben elévül.

MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top