Sztárok

Hódi Pamela szerelmének vallomása megható

Hódi Pamela és Tóth Bence lassan egy éve vannak együtt, és nagyon boldognak tűnnek. A focista szerelmi vallomása miatt pedig bárki irigykedhetne a modellre.

Bár hónapok óta tudni lehetett, hogy Hódi Pamela egy sportolóval jár, sokáig próbálta burokban tartani a magánéletét. Ezért a rajongók nagyon örültek, amikor a modell megosztotta az első közös képet Bencével, azóta pedig már többször is láthattuk őket együtt. Nagyon aranyosak együtt, a folytonos szerelmi vallomások pedig a kommentelőket is meghatják.

Most Tóth Bencétől láthatunk egy ilyet:

 

„Nagyon fáradtan a mai edzések után, de mégis tele energiával. Szeretem érezni,hogy valami hasznosat tettem azért, hogy több legyek. És jó ezeket az érzéseket megosztani a nap végén egy számomra nagyon fontos személlyel” írta Tóth Bence a közösségi oldalán, amire Hódi Pamela szívecskékkel válaszolt. Nemrég egyébként – ahogy a kettejük Instastoryjából kiderült – végre összeköltöztek.

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top