Sztárok

Borbély Alexandra gyerek helyett a munkát választotta

A színésznő bevallotta: most fontosabb a karrier mint a gyerekvállalás.

Elképesztő sikereket hozott az elmúlt év Borbély Alexandrának. Az Arany Medve elnyerése után elhalmozták állásajánlatokkal, a Testről és lélekről sikere után pedig még az Oscar-gálára is meghívták. A színésznő azonban bevallotta, néha kicsit túl sok volt a figyelem.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Man of the Year gálán

“Nagyon igyekszem, hogy határozott legyek, de az ártatlan kislány mindig győz. Pedig szeretném megvédeni magam bizonyos helyzetekben (…) Azt gondolom, ha gyerekem lesz, nem lesz annyi időm és gondolatom, ami magam körül forog, és akkor majd nem leszek ilyen gyermeklelkű” – idézi a Blikk Borbély Alexandrát.

Nagy Ervin párja viszont még nem koncentrálhat az anyaságra, hiába érzi már rá késznek magát. “Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amit meg kell ülni. Kaptam sok ajánlatot, külföldről is, ezért most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom” – áruéta el a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top