Sztárok

Hernádi Judit élesen beszólt Eszenyi Enikőnek

Meglepő kijelentést tett a színésznő Eszenyi Enikőről és a vígszínházbeli éveiről.

Meglepő őszinteséggel vallott szakmai és magánéleti kérdésekről Hernádi Judit a Játékszín pódiumbeszélgetésén, ahol a színésznő néha igen kritikusan nyilatkozott saját magáról – írja a Bors. A kilencvenes években még a Vígszínház tagja volt, azonban terhessége után, szinte elsőként pályatársai közül, a szabadúszást választotta.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

 „Az volt a meggyőződésem, hogy én megbetegszem abba, hogyha hagyom, hogy más ledaráljon. De most már továbbmegyek: a másiknak is nagyon rossz. Azt szoktam mondani, hogy mindenki jobban jár, ha én nem vagyok ott. Mindig szokták mondani, hogy mi van akkor, ha én még mindig a Vígszínházban vagyok? Nem élek szerintem már. Vagy az Eszenyi. Ezt nem tudom, mindenesetre emberhalál lett volna” – mondta a színésznő.

Meglepő módon Hernádi Judit arról is igen kritikusan nyilatkozott, hogy miért kapta meg idén a Kritikusok díját A félelem megeszi a lelket című előadásért: „Azért kaptam, mert az Alföldi rendezte, nem azért, mert életem legjobb alakítása.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top