Sztárok

Kiderült, mit kért Sting és Shaggy a budapesti öltözőjükbe

Uborkát, vörösbort és rengeteg rágógumit is rendelt a Budapesten fellépő két sztár.

Ma este ad ingyenes koncertet Sting és Shaggy, ezért mindenképpen megéri kimenni a Hősök terére. Most az is kiderült, milyen kívánságai voltak a két világsztárnak.

Sting négyféle vörösbort, bordeaux-it, chiantit, barolót és malbecet kért az öltözőjébe, de csak a fajtákat jelölte meg, ezért az utóbbi kettőt magyar termelőktől szerezték be – tudta meg a Blikk a rendezvényt bonyolító cég munkatársától.

Nehezebb volt a teákat és a mézeket beszerezni, az angol zenész ugyanis márkákat is megnevezett. Harapnivaló gyanánt Sting csak uborkát és minőségi almaecetet rendelt a prémiumásványvizek mellé.

Shaggy is az egészséges életmód híve. A jamaicai énekes vegetáriánus menüt kért, humuszt, sajttálat és pisztáciát rendelt. És rengetegféle rágógumit. A kanapéjuk mellett méretes szobanövények lesznek, hogy otthonosabban érezzék magukat az öltözőben.

Sting egyébként az első világsztár, aki két ingyenes tömegbulit jegyez Budapesten. Korábban 2004 nyarán lépett fel az egykori Felvonulási téren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top