Sztárok

Baukó Éva újra szerelmes

Baukó Éva egy romantikus képpel tudatta: újra szerelmes. A műsorvezető egyelőre titkolózik új fiújáról, azonban ha tényleg komolyra fordul a dolog, biztosan megmutatja majd.

Baukó Éva szerelmi élete nem volt túl kiegyensúlyozott az utóbbi időben, azonban most úgy tűnik, rátalált a boldogság. A műsorvezető nemrég új lakásba költözött, ismét munkát kapott az RTL Klubnál, így pedig sokkal nyugodtabb volt az élete, ami bevonzotta a szerelmet. Bár Éva még nem mutatta meg a párját teljes egészében, azért egy kis részletet (itt) láthatunk róla. 

A képet ugyan nem oszthatjuk meg, de Baukó Éva közösségi oldalán mindenki láthatja. A napokban egy másik fotót is megosztott, ami arra utal, hogy nagy a szerelem: párja a BeleValó stúdiójába küldött egy csokor virágot a műsorvezetőnek. 

Persze egyből elindult a találgatás a kommentelők között, hogy vajon ki lehet a szerencsés. Sokan Győzikére tippeltek, mert Baukó Éva vele vezeti a ValóVilág kibeszélőshow-ját, de természetesen ez nem igaz. Mindenesetre valószínűleg hamarosan kiderül, kivel jött össze a realitysztár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top