Sztárok

Nyári Dia lubickol az anyaságban

Szívmelengető posztban mesél az anyaság láthatatlan oldaláról Nyári Dia.

Négy hónapos múlt Nyári Dia kisfia, a Barátok közt színésznője pedig új emberré vált az anyaságban. A huszonnégy éves anyuka az instán mesélt követőinek arról, mi mindennel gazdagodott a kis Zétény érkezése óta.

„Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem, és persze, ahogy kell kiképzett tisztességesen az elején… együtt feszegettük a határainkat, és együtt erősödünk a mai napig. A kiképzés három hónapig tartott, aztán egyszer csak, mintha kicserélték volna a mi »mindigsírós« Zétinket. Megérkezett ez a kis humorbugyor, aki, ha épp nem gyötrik a fránya fogacskái, folyton nevetgél, magyaráz, csodálkozik” – írja Nyári Dia.

A fiatal anyuka több kritkát kapott már az interneten azért, ahogyan gyermekét neveli, de ezek a szavak a legkeményebb szíveket is garantáltan meglágyítják. „Fantasztikus utazás ez. Végigkísérni, ahogy egy kisember felnő. Kijelenthetem, én eddig semmit nem tudtam az életről, mert aminek igazán értelme van, az négy hónapja kezdődött” – zárja sorait a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top