Sztárok

A legszebb férfi modell lett a sorozat főszereplője, ő Berk Atan

Mindig rizikós új emberekkel elkezdeni egy nagyszabású sorozatot, amibe rengeteg pénzt fektetnek a készítők. Egy gyakorlatlan balerina és egy férfi modell párosa elsőre nem hangzik jó ötletnek, mégis óriási siker.

Nem egyszerű történetet raktak össze a Cennet forgatókönyvírói, akik elsősorban az érzelmekre akarnak hatni, és előre felkészítik a nézőket: látnak majd szerelemi szálakat, de sokszor könnyes szemmel nézik majd az epizódokat. Talán éppen ezért is választották eredetileg a Cennett könnyeit címnek, amit a TV2 már csak Cennetre rövidített – talán jó okkal, mert így nem valami sokat sírós szappanopera ugrik be a nézőknek. A főszereplők kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy ne elcsépelt arcokat lássanaka a nézők, így került a képbe két fiatal tehetség: Almila Ada és Berk Atan

A Cennet sorozat főszereplői: Almila Ada és Berk Atan

Almila Ada korábban balett-táncosként tűnt fel mint Scarlett Johansson fiatalkori énje a Bosszúállók című moziban, és bár akkor nem a színészi képességei miatt választották be, a törökök bíztak benne annyira, hogy egy sorozat főszereplőjeként megállja a helyét. Társnak sem egy nagyon tapasztalt színészt kapott: noha Berk Atan korábban már szerepelt sorozatokban, igazából akkor lett népszerű, amikor egymás utáni két évben is elnyerte a legjobb férfi modell címet.

A Cennet sorozat férfi főszerepét bízták Berk Atanra, ő alakítja Selimet

Saját bevallása szerint a sorozatbeli nagyvonalú, megfontolt és mások érzéseit teljesen megértő Selimmel szemben neki van még mit tanulnia. Heves természetét igazán ő sem kedveli, de a most 27 éves török sztár azt mondja, sokat tanult a Cennetből. 

Berk Atan a Cennet főszereplője és profi modell

A sorozat nemcsak Törökországban sikeres, és a a készítők szerint ez valóban annak köszönhető, hogy érdekes fordulatok mellett igazából itt az érzelmek kerültek középpontba, amivel mindenki tud azonosulni, országhatártól függetlenül.

Berk Atan ugyan a nők kedvence, de a színészi képességei most inkább számítottak a Cennetben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top