Sztárok

Rowan Atkinson: Nem hitték el, hogy én vagyok Mr. Bean

A világhírű színész-komikus Graham Norton show-jában azt mondta, nem akarja feltámasztani leghíresebb karakterét.

Rowan Atkinson, brit színész-komikus a hétvégén Graham Norton talkshow-jában vendégeskedett. A sztár sok mindenről beszélt a műsorban, többek között arról is, hogy nem akarja új életre kelteni leghíresebb karakterét, a folyton csetlő-boltó Mr. Beant.

Fotó: Angela Weiss / AFP

Atkinson azt mondta, hogy a sorozat sikere ellenére ma is vannak olyan rajongói, akik nem, pontosabban nem egészen ismerik fel az utcán. „Bean globális jelenség, de néha csak félig ismernek fel az emberek – idézi a 24.hu. – Néznek, néznek, mintha azt várnák, hogy egyszer csak a fejem fölé emelek egy fehér zászlót, és azt kiabálom, igen, én vagyok az a fickó […] Legutóbb egy autós szaküzletben ácsorogtam pár szerelő között, és megkaptam megint ezt a nézést. Erre a srác azt mondta, kiköpött mása vagyok Mr. Beannek. Szolidan megjegyeztem: tudja, én vagyok az a színész, Rowan Atkinson. Erre azt felelte: maga csak szeretne ő lenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top