Sztárok

Freddie végre beszélt a kapcsolatáról

Freddie-ben egy igazán szégyellős fiút ismertünk meg, most pedig az érzelmes oldalát is megmutatta. A második produkciója előtt a magánéletéről beszélt, ami egy kisebb csodával ér fel.

Fehérvári Gábor Alfréd sokáig semmilyen szórakoztató műsort nem vállalt, a Sztárban sztárban pedig kiderült, hogy miért. Férfias megjelenése és sármja ellenére Freddie nagyon félénk fiú, nem szeret kitárulkozni, éppen ezért nem beszél a magánéletéről sem, csupán annyit kommunikál, hogy régóta együtt jár egy táncoslánnyal. Most – az egyik produkciója kapcsán – kicsit jobban is beleláthattunk a kapcsolatukba. 

„Mi van, ha Freddie szeret egy nőt?” – tette fel a kérdést Sütő Enikő

Szerintem mindig a másik félt kellene megkérdezni, mert ő tudja, hogy milyen az, ha szeretem. (…) Amit én szeretnék, hogy érezzen, az az, hogy gondoskodó vagyok. Nem tartom magam nyálasnak, nincsenek eltúlzott gesztusok, sőt általában meg szoktam kapni, hogy lehetne egy kicsit több ebből. Amikor rájövünk, hogy kivel is találkoztunk, akkor az embert elönti egy ijesztő nyugalom, és kisimul a víztükör

– mesélt a kapcsolatáról Fehérvári Gábor Alfréd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top