Sztárok

Kis Berni értékes meglepetést kapott Solti Ádámtól

Kis Berni négy éve mondott igent Solti Ádámnak, az esküvőre azonban eddig nem került sor. Most mégis egy ehhez kötődő, értékes ajándékkal lepte meg menyasszonyát a színész.

Kis Berni és Solti Ádám nemrég személyes tragédiájukról beszéltek: elvesztették a kisbabájukat. Azóta nagyon sokan írtak a fiatal lánynak, mindenki biztatja, együttérző üzenetekkel bombázzák. Berni a minap arról is írt, hogy bár már négy éve menyasszony, az esküvő egyelőre várat magára. Mégis nagyon boldog a Barátok közt színészével, most pedig egy csodálatos ajándékot is kapott tőle. 

„Az első perctől azt éreztem, Ádámnak képes lennék ezerszer is IGENT mondani, és ezerszer is hozzámenni feleségül. Ez az érzés a 4 év alatt sosem változott vagy ingott meg, akárhány nehézségen és hullámvölgyön mentünk keresztül. És bár 2015-ben már megkérte a kezem, az esküvőig azóta sem jutottunk el (nyomós okokból kifolyólag), azért alkalomadtán tesz róla, hogy érezzem – ahogy ő fogalmazott – :»még mindig le vagy ám stoppolva!« Ez a »csak mert tudom, hogy tetszett neked, és eszembe jutottál« gyűrű derült égből villámcsapásként ért (a jó értelemben), főleg hogy ajándékozás terén Solti Ádám nem a legügyesebb… Ugyanis az első ajándék, amit kaptam tőle, egy virágcserép volt, benne pedig FÖLD! Ne kérdezzétek… Nagyon szeretlek!” – írta a közösségi oldalán Kis Berni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top