Sztárok

Freddie: „Remélem, hogy nem kell levetkőzni semmit”

Freddie nyerte a Sztárban sztárt, pedig a zsűri végig a másik két döntőst favorizálta. Az énekes azt mondja, bebizonyította, hogy a gátlások levetkőzése nélkül is lehet győzni egy ilyen műsorban.

Freddie-t a Sztárban sztár alatt végig a nézői szavazatok vitték előre, bár a zsűritől is többször kapott maximális pontszámot. Az énekest ettől függetlenül mindig azzal találták meg, hogy nagyon görcsös, és a színészi alakítása enyhén szólva sem tökéletes. A hang azonban mindig ott volt a szeren, Freddie ennek tulajdonítja a győzelmet

„Nem jó, amikor az embert kvázi levegőnek nézik, de a feladatom mindig az volt, hogy az adott heti produkciót mindig sikeresen teljesítsem” – kezdte Fehérvári Gábor Alfréd a NLCafe.hu-nak, majd arra is válaszolt, hogy sikerült-e elhagynia a „görcsösséget”, amit a zsűritől mindig megkapott. 

„Remélem, hogy ebből nem kell levetkőzni semmit, bár a feladatok kivitelezésénél szükség volt rá, hogy a háttérbe szorítsam magamat. Remélem, hogy látszik, hogy a vége fele jobban ment, mint az elején.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top