Sztárok

Tom Hanks fizette mindenkinek az ebédet egy kaliforniai gyorsétteremben

100 százalék Tom Hanks: ha már arra járt, meghívta a többi vendéget is.

Tom Hanks a karácsony előtti szombaton egy In-N-Out autós gyorsétteremben ebédelt a feleségével, Rita Wilsonnal a Los Angeles szomszédságában található Fontanában. Ez eddig nem nagy ügy, bár a jelenlévők közül sokaknak már így is mérhetetlen örömet szerzett, főleg hogy szokásához híven természetesen zokszó nélkül osztogatta az autogramokat, és a szelfikhez is készséggel pózolt.

Hanem aztán olyat húzott, ami még „Amerika apukájától” és a világ egyik legjobb fej hollywoodi sztárjától sem mindennapos: mielőtt Ritával együtt autóba ült és elviharzott volna, egy laza mozdulattal kifizette a kocsisorban várakozók fogyasztását. A hatást nyilván mindenki el tudja képzelni, de szerencsére a közösségi médiában elég alaposan dokumentálódott is az eset, úgyhogy tudunk némi ízelítőt is adni a történtekből.

Emitt például a Szelfi Tom Hanksszel című kötelező gyakorlatot abszolválják több mint féltucatnyian:

Ez a felhasználó pedig amolyan werkfotó jelleggel azt is megörökítette, hogy néz ki az ilyesmi kívülről:

A legnagyobb kincs azonban kétségkívül ez a videó, amin azt is sikerült elcsípni, amikor Tom Hanks fizet a várakozóknak:

Hát, ez tényleg elég menő volt, kár, hogy nem lehettünk ott – és most elsősorban nyilván nem az ingyenkajára gondolunk. Sebaj, talán majd az új évben. Elvégre abban biztosak lehetünk, hogy Tom Hanks 2019-ben is folytatja a jófejkedést, bármerre is jár épp a nagyvilágban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top