Sztárok

Ilyen Tatár Csilla és Gelencsér Tímea egyforma ruhában

Néhány stylist listát vezet, néhány sztár esetleg figyel, míg vannak, akiket nem érdekel, hogy ha olyan ruhában jelennek meg a nyilvánosság előtt, amit más híresség már viselt.

Mondjuk az sokak szerint kínos volt, amikor egy díjátadón Rogán Cecília ugyanolyan ruhában jelent meg, mint Mádai Vivien két hónappal korábban. Ezért Rogánné kapott bőven kritikákat, de nem mindenki járt ilyen rosszul. 

Rogán Cecíilia és Mádai Vivien egyforma ruhában, de még a hajuk és a cipőjük is nagyon hasonlít

Viszont vannak alkalmak, amikor egyáltalán nem kellemetlen ez a helyzet. De ezt döntsétek el ti. Tatár Csilla a Csak show és más semmi bemutatkozó kisfilmjében vonult ebben a látványos virágos ruhában. Nem sokkal később pedig észrevettük, hogy Gelencsér Tímea is ugyanilyen ruhát választott magának a Miss Balaton döntőjére. 

Megnézem
Összes kép (4)

De erre a hasonlóságra nem nagyon figyelt fel eddig senki, ahogyan arra sem, hogy Csősz Bogi éppen ugyanolyan ruhát választott Vasvári Vivien nyáron tartott esküvőjére, mint amilyenben Kulcsár Edinát fotózták korábban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top