Sztárok

Liptai Claudia: „Fogalmam sincs, mit csinálok az idén”

Liptai Claudiát választották az év médiaszemélyiségévé, a műsorvezető a díjátadón terveiről is beszélt a lapnak.

Liptai Claudia a Bors Top 30 Celeb 2018-as választásának győztese, a lap szerkesztőségében vehette át díját. A műsorvezetőnő terveiről is beszélt:

„A közönség szeretete a legfontosabb, de bármilyen szakmát is választasz az életben, a saját szakmád visszajelzése még ennél is fontosabb… Az emberek imádják a ro­mantikát, szeretik, ha valamit sikerül újrakezdeni, mert akkor tudnak hinni benne, hogy nekik is sikerülhet. Marci fiunk 2016 őszén született, 2018-ban lettem újra igazán aktív a képernyőn. Muszáj az embernek néha behúzni a kéziféket, hogy újra kíváncsiak legyenek rá” – mondta Claudia, aki egyelőre nem tudja pontosan, mit fog csinálni 2019-ben.

„Fogalmam sincs, mit csinálok idén. Hagyom, hogy most olyan impulzusok érjenek, amikben újra kiélhetem a kreativitásomat. Nem volt semmi bajom a TV2-vel, jó dolgom volt ott. De a kényelem és a biztonság ellustít” –mondta Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top