Sztárok

Lagzi Lajcsi teljesen megváltozott

Zarándokúton járt a zenész lelki megnyugvásért, és meg is találta. Lábgörcse miatt gyaloglás helyett végül vonattal kellett befejeznie a Caminót.

Egy bottal és egy 14 kilós hátizsákkal vágott neki Lagzi Lajcsi a spanyol zarándokútnak, a 800 km-es El Camino egy kisebb szakaszának, ahonnan hazatérve teljesen átértékelte az életét – írja a Bors. Öt napot töltött távol a családjától a zenész, aki a civilizációtól elvonulva rálelt a lelki békéjére.

 „Naponta több mint húsz kilométert gyalogoltam a lelki megnyugvásért. Elképesztő és semmihez sem fogható utazás volt ez, aminek én bár csak egy rövid szakaszát tettem meg, mégis nagy hatást gyakorolt rám. (…) Szerény körülmények között éltem, kézzel mostam a ruháimat, és elmerültem a gondolataimban. Meditáltam, megtisztultam, lelki békét nyertem” – mesélte Galambos Lajcsi, aki a 130 kilométeres szakaszból csak 90-et tudott legyalogolni, mivel izomgörcsöt kapott.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Állítja, a Caminónak köszönhetően minden negatív gondolatot, érzést, ami nyomta a szívét, el tudott engedni. „Más emberként tértem haza, rájöttem, hogy min kell változtatnom, mi és ki az, ami, aki fontos az életemben” – jelentette ki a trombitás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top