Sztárok

Drámai részletek Andy Vajna haláláról

A filmproducer szombat este még barátokkal vacsorázott, másnap reggel a gondnok talált rá holtan a hálószobájában. Neje, Vajna Tímea éppen a francia Alpokban volt a történtek idején.

Andy Vajna az otthonában, a rózsadombi villájában hunyt el; vasárnap reggel, ágya mellett összeesve találtak rá – értesült a Blikk. Felesége, Vajna Tímea rögtön repülőgépre ült, hogy hazautazzon Budapestre, a tragédia idején ugyanis éppen Aspenben tartózkodott a lap információi szerint, bár mi úgy tudjuk, Andy Vajna felesége Franciaországban síelt éppen.

Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A bulvárlap információi szerint a világhírű filmproducer – akiről a hollywoodi sztárok is megemlékeztek – szombat este még barátokkal vacsorázott, jó kedve volt, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a bekövetkező tragédiának, amely éjszaka vagy hajnalban történhetett. Miután reggel nem ment le reggelizni, a gondnok felment a hálószobájába. Vajna az ágy előtti szőnyegen feküdt, azonnal próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel – tudta meg a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top