Sztárok

Varga Izával bemehetsz a Story Gálára

Február 9-én rendezik az idei Story Gálát – most jó esélyed van, hogy te is bemehess a sztárok kedvenc báljára.

Varga Iza már a kezdetek óta részt vesz a Story Gálákon, mindig nagy kedvvel készül a szuper estére. Idén még különlegesebb lesz, hiszen a 20. születésnapját ünnepli a gála, amelyre most nem a szokásos helyen, hanem a Szépművészeti Múzeumban kerül sor. A Barátok közt színésznője fantasztikus lehetőséget ajánlott fel a rajongóinak: a verseny nyertese másodmagával részt vehet a rendezvényen. 

„Légy a vendégem partnereddel a jubileumi, fényűző Story Gálán! Találkozhatsz élőben Magyarország legnépszerűbb sztárjaival, ha részt veszel a nyereményjátékban!” – írta Varga Iza a közösségi oldalán, és egy linket is csatolt, amelynek segítségével te is játszhatsz. 

https://www.facebook.com/notes/story/story-g%C3%A1la-nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k-j%C3%A1t%C3%A9kszab%C3%A1lyat-%C3%A1s-adatv%C3%A9delmi-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3/2266034563664667/

A követők persze egyből felkapták a fejüket, sokan szeretnének bulizni a színésznővel és Magyarország többi hírességével a 20. Story Gálán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top