Sztárok

Máris megvan, ki lesz Andy Vajna utódja

Kiderült, ki lesz a Rádió 1 új ügyvezetője.

A Rádió 1 közleményben jelentette be, ki lesz a vasárnap elhunyt Andy Vajna utódja a cégnél.

Mély megrendülése mellett a Rádió 1 és a MediaTime Kft. tulajdonosa a cégek folyamatos működését biztosítandó azonnali hatállyal Bakai Mátyást nevezte ki a két társaság ügyvezetőjének. (…) Bakai Mátyás, aki a Rádió 1 létrehozását és építését vezette, régi-új ügyvezetőként tér vissza a sikeres csapat élére. Bakai a Radio Plus Kft. mellett átveszi a legjelentősebb hazai rádiók reklámidejét értékesítő Media Time Kft. ügyvezetői pozícióját is. A cégek ügyvezetésében történő változás már cégbírósági bejegyzés alatt áll. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát, a Media Time hosszú távon értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió, és a helyi szinten legnépszerűbb és legnagyobb elérésű vidéki adók reklámidejét egyaránt

– olvasható a közleményben.

Ahogyan arról korábban többször is írtunk, Andy Vajna szombat este még barátokkal vacsorázott, vasárnap reggel azonban holtan találták rá az ágya előtti szőnyegen. Egyes források szerint szívinfarktus okozta a halálát. A világhírű filmproducer 74 éves volt.

MTI/Balogh Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top