Sztárok

Hajmeresztő mutatványokkal edz Molnár Andi

Molnár Andi hatalmas fába vágta a fejszéjét. Február közepén nagyszabású varieté műsorban lép fel, így napi 5-6 órát táncol és edz, olykor rendhagyó edzési formát választva.

Kirobbanó formában van Molnár Andi, akit sokan a Szombat esti láz című műsorból ismerhettek meg. A csinos műsorvezető bár már felhagyott a versenyszerű tánccal, azt a mai napig oktatja. Tánccsoportjával, a Fever Dance Grouppal az országot járja, és fellépéseik egymást érik. Most egy nagyszabású show-ra készül a csapat, amelyen újjáélesztik a varieté műfaját.

„Február közepén egy lélegzetelállító műsorban lépünk színpadra. Nemzetközileg elismert artisták és bűvészek, fantasztikus énekes díva és persze tánc minden mennyiségben. Ez lesz a Budapest Varieté három előadása. A Táncművészeti Egyetemen tanultunk a varieté műfajáról, ami most 60 év után éled újra” – mondta Molnár Andi, aki csapatával mindennap órákon át gyakorolja a koreográfiát. Ennek köszönhetően kirobbanó formában van. 

„Jó hangulatban telnek a próbáink, mindent beleadunk! Napi 5-6 órát táncolok a próbák miatt, de minden percét élvezem. Emellett az étkezésemre is odafigyelek, most semmi megterhelőt nem fogyasztok” – árulta el a táncparkett szerelmese, aki a varieté egyik megálmodójának, Eötvös Krisztinának köszönhetően egy speciális edzésformát is kipróbált. „Nagyon sokat tanulunk egymástól. Mindig is csodálattal néztem a varieté világát, most pedig lehetőségem adódott, hogy egy igazi profi segítségével kipróbáljam magam ebben is. Teljesen másfajta izmokat mozgatott át a rúdon való gyakorlás, ez egy kőkemény edzéssel ért fel. Akárcsak a karikán végzett gyakorlatok. Szeretem a határaimat feszegetni” – mondta Molnár Andi, aki február közepén mindhárom előadásban színpadra lép a Duna Palotában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top