Sztárok

Hajdú Péter elmondta, mi van köztük Galambos Bogival

Az utóbbi időben több közös kép is megjelent Hajdú Péterről és Galambos Bogiról, így a találgatások is megindultak, hogy mi lehet köztük.

Hajdú Péter és Galambos Bogi együtt buliztak a hétvégén, de ez nem az első alkalom volt. A műsorvezető nagyon jóban van Galambos Lajossal, régóta ismeri a családot, elmondása szerint ezért szerepelnek egy képen Bogival. „Bődületes nagy baromság, aki bármit is gondol és következtetéseket von le egy-két közös kép láttán… Bogi kirakott pár fotót, hogy találkoztunk a pesti éjszakában, de csupán összefutottunk. Nem együtt mentünk a szórakozóhelyre, és nem is együtt távoztunk” – idézi a blikkrúzs Hajdú Péter szavait.

hajdu peter, gyertek at

Hozzátette, a korkülönbség miatt sem érti, ez egyáltalán hogyan juthat eszébe bárkinek is. „Persze, hogy váltottunk pár szót, hiszen az édesapja, Galambos Lajcsi jó barátom. Minket még szoros barátság sem köt össze, hiszen nem egy generáció vagyunk, ő egy 21 éves lány, én pedig 43 múltam. Szóval, nincs miről beszélnünk, csupán haverok vagyunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top