Sztárok

Így búcsúzik ma Bochkor Gábor

Biztonsági őrökkel védik Bochkorékat az utolsó adásnapon. Az Önindító műsorvezetőinek a legnagyobb konkurenciájuk, Sebestyén Balázsék csapata is szurkol.

Az utolsó adásnapra fokozott biztonsági intézkedéseket kért a Music FM Önindító csapata – tudta meg a Bors. Bochkor Gáborék kérésére a rádió székházát a biztonsági szolgálat az átlagosnál szigorúbban őrzi, hogy hívatlan vendégek és a média képviselői még véletlenül se juthassanak a leköszönő munkatársak közelébe. A rádiósok nem is a megszokott úton-módon közlekednek majd az épületben és az utcán: a kíváncsi szemek elől rejtőzködve jutnak be, majd távoznak munkahelyükről az utolsó napon.

Bochkorék legnagyobb konkurenciája, a Rádió 1 csapata teljesen egyetért a Music FM-esek álláspontjával, azaz hogy minden felhajtás, interjúk és szomorkodás nélkül szeretnék megélni a csatornánál töltött búcsúnapjukat, és vidáman elköszönni a hallgatóktól. Sőt szurkolnak is a versenytársaiknak a mielőbbi visszatérésükért. „Mi szeretjük, ha van konkurencia, és Gáboréké olyan csapat, amely abszolút megérdemli, hogy legyen állása. Visszavárjuk őket, mielőbb az éterbe!” – jelentette ki Sebestyén Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top